Текст в заглавието

myboard@chernatadaska.com 

Тук може да ни попитате всичко 

 

За нас

Всеки ден, в нашето ежедневие получаваме непрекъснато информация за нови и модерни продукти. Доста често това са продукти, които даже не знаем за какво биха ни послужили. Компютърните технологии са ни погълнали изцяло в ежедневието. Сякаш всеки ден забравяме кое е истинското и кое може да докоснем и усетим.  Всяко едно помещение, което създаваме с любов е напълно завършено само когато обърнем внимание и на най-дребните детайли. Без значение дали у дома, в офиса, в сладкарницата, детската стая, кафене или бирария, черната дъска стои добре, създава уют, чар и топлина. Тя е нещо, на което можеш да изразиш себе си чрез фраза или русунка. Можеш да запишеш нещо важно за теб или да оставиш послание за някой друг. Черната дъска може да покаже обедното ти меню, прясната риба, видовете хляб или твоя най-добър десерт. А може просто да каже "Добре дошли" на твоите гости.  
Нашият екип реши да създаде продукт, който е същевременно прост и познат на всички, но отговаря на разнообразието в живота на всеки един от нас. При нас може да намерите всякакви форми с различни тематики, както и да тествате креативността си като създадете форма по Ваш избор. 
Всеки продукт,  който напуска склада на Черната дъска е произведен индивидуално и старателно прегледан. Материалите, които използваме са специално подбрани с най-високо качество. Боите, които се влагат в производството са разработени само и единствено за направата на черни дъски за писане с тебешир, отговарящи на всички изисквания и стандарти. 
Заповядайте в нашият свят от дъски :)
Enjoy 
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки